»Čarodějnice« pomáhala VB: Milostný trojúhelník poznamenala vražda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Čarodějnice« pomáhala VB: Milostný trojúhelník poznamenala vražda!

Mrtvolu čarodějnice našla
Mrtvolu čarodějnice našla (scom)

Zemědělská dělnice M. Š. nahlásila v květnu 1971, že pohřešuje svého druha M. F. Úspěšnější než příslušníci VB byla v pátrání po zmizelém muži místní vědma. Anebo to všechno bylo trochu jinak?

Na radu svých příbuzných se M. Š. vydala k romské »čarodějnici«. Ta jí prý poradila, že má svého druha hledat ve vodě. M. Š. požádala několik sousedů o pomoc a společně prohledávali břehy místního potoka. Zhruba za hodinu
skutečně našli bezvládné tělo M. F. Příčinu smrti nebylo na první pohled možno určit. Úspěšná okultní konzultace pochopitelně zaujala detektivy, zvláště když se ukázalo, že muž zemřel ještě předtím, než se dostal do vody.

Při rozhovoru s věštkyní vyšlo najevo, že M. Š. ji v podstatě navedla, aby řekla, že tělo jejího druha je v potoce. Kriminalisté začali M. Š. sledovat. Ukázalo se, že má milence, traktoristu J. G., který ji podle svědků navštěvoval i v době, kdy byl M. F. naživu. Žena nakonec tlak neunesla a přiznala se, že 27. května 1971 ji její druh přistihl s milencem. Při strkanici robustnější a silnější J. G. vrazil do M. F., který nešťastně spadl ze schodů do sklepa a zlomil si vaz. M. Š. pak pomohla milenci odnést tělo k potoku. Soud uvěřil J. G., že svého soka zabít nechtěl. Za neúmyslné ublížení na zdraví ho poslal na čtyři a půl roku do vězení. M. Š. si vyslechla o dva roky kratší trest za nadržování neboli pomoc pachateli trestného činu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.