Bestiální úchyl bodal seniorku do přirození: Ona zemřela, on chodí stále mezi námi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bestiální úchyl bodal seniorku do přirození: Ona zemřela, on chodí stále mezi námi!

Vrah už mrtvé zasadil ještě 15 ran nožem.
Vrah už mrtvé zasadil ještě 15 ran nožem. (Profimedia.cz)

Neznámý zvrhlík brutálně zavraždil v srpnu 1986 Antonii K. (†68) z Hovoran na Hodonínsku. Ačkoliv už šlo o starší paní, motiv bestiálního činu byl pravděpodobně čistě sexuální.

Antonie K. bydlela sama v malém domku. Klidný život důchodkyně surově přerval 15. srpna 1986 perverzní úchyl, který se k ní dopoledne vloupal. Antonii zbil a pobodal. Bezprostřední příčinou smrti byl kolaps plic, které se naplnily krví. Pitva však odhalila i další podrobnosti, z nichž mrazí. Vrah důchodkyni zasadil patnáct ran nožem do pohlavních orgánů a podbřišku. A to ve chvíli, když už byla mrtvá. Pravděpodobně se pachatel znetvořením mrtvoly sexuálně uspokojoval.


Jediná stopa, která po násilníkovi zbyla, byl krvavý otisk dlaně na ledničce. Ačkoliv detektivové vyslechli všechny sousedy a vytvořili i speciální tým, nepohnuli se z místa. Z vraždy Antonie K. se nakonec stal nepopulární »pomníček«. Zajímavé bylo, že se po patnácti letech od spáchání činu ozval údajný svědek. Ani jeho výpověď však pátrání nikam neposunula.  Perverzní zvrhlík tak možná ještě chodí mezi námi... 

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.