Zamilovanou důchodkyni (†75) zabil u Prahy její gigolo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zamilovanou důchodkyni (†75) zabil u Prahy její gigolo!

Důchodci zaťal sekyru do hlavy.
Důchodci zaťal sekyru do hlavy. (Profimedia.cz)

Pochůzkář našel v březnu 1976 vedle trati nedaleko zastávky Klánovice mrtvolu starší ženy. Šlo o Emílii P. (75) z Prahy a pitva prokázala, že ji někdo vyhodil z vlaku. Dcera mrtvé detektivům prozradila, že seniorka měla známost s mladším mužem.

Vdova Emílie P. žila se svou dcerou a její rodinou, ale toužila po mužské společnosti. Cestu jí zkřížil šarmantní »Vašek«. Důchodkyni se mladší muž líbil, bohužel však byl v podstatě bezdomovec a navíc nezaměstnaný, tedy příživník, jak se tehdy říkalo. Emílie se snažila svého milence nastěhovat k dceři, ta však striktně odmítala.  Seniorka se tedy se svým amantem neměla kam uchýlit. Přesto často mizela z bytu a vracela se až za několik dní. Později dcera zjistila, že matka s »Vaškem«  v noci jezdí bezcílně vlakem, aby byli v teple.

Detektivové zjistili, že domnělý Vašek je ve skutečnosti Jan V. (56). Vychytralý muž nepracoval a nechával se vydržovat staršími ženami. Jak však přicházel do let i sám gigolo, musel postupně přesedlat na ovdovělé seniorky. K vraždě Emílie P. se přiznal. Důchodkyni už nebavilo živit ho ze své penze, a tak se pohádali. Rozzuřený Jan P. jí namluvil, že se blíží zastávka, a před Klánovicemi ji vystrčil z vlaku.

V době svého zadržení už měl »rozpracované« další dvě živitelky. K soudu s vražedným gigolem nikdy nedošlo, ve vazbě zemřel na infarkt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.