Podvedená žena si v záchvatu šílenství trhala střeva z vlastního těla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podvedená žena si v záchvatu šílenství trhala střeva z vlastního těla!

Žena si rvala střeva z těla.
Žena si rvala střeva z těla. (Profimedia.cz)

Když v červnu 1987 ohlásil F. Š. z Brna, že našel svoji manželku L. Š. brutálně zavražděnou, domnívali se detektivové, že jde o jasný případ. Manželé se právě rozváděli a vztahy mezi nimi nebyly rozhodně láskyplné. Jenže nakonec bylo všechno jinak.

F. Š. se právě vrátil z romantického víkendu, který strávil se svou milenkou na chatě v Praze-Slivenci. Hned při vstupu do bytu ho zarazil podivný zápach. Nahlédl do ložnice a viděl bestiálně znetvořené tělo manželky. Hlavu měla nešťastnice pokrytou zaschlou krví, břicho rozříznuté a z rozšklebené rány visela vyrvaná střeva. Všude byla krev a hnijící tkáně.

Detektivové zjistili, že manželé byli v rozvodovém řízení. L. Š. svého muže podezřívala z nevěry. Nutno podotknout, že oprávněně. Vyhrožovala mu, že ho zcela společensky a politicky zničí. Šest dní po nálezu mrtvoly byl F. Š. obviněn a vzat do vazby.  Šokem pro kriminalisty však byly výsledky pitvy. Lékaři prokázali, že se L. Š. zabila sama. Za nehty jí ulpěly částečky vlastních střev, když si je v záchvatu šílenství trhala z břicha. I její příbuzní vypověděli, že žena mluvila o sebevraždě.

Navíc se léčila z depresí a její lékař měl podezření i na propukající psychózu. V osudný den se L. Š. nejprve tloukla do hlavy činkou, potom si rozřízla břišní dutinu a holýma rukama vyrvala střeva. Stíhání domnělého vraha F. Š. bylo zastaveno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.