Žárlivý policajt zastřelil obézního taxikáře, který mu prznil ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žárlivý policajt zastřelil obézního taxikáře, který mu prznil ženu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Obézní a těžko se pohybující taxikář Čestmír K. nevypadal právě jako typický idol žen. Přesto pro něj měla řada příslušnic něžnějšího pohlaví slabost. Platilo to i pro vdanou Jaroslavu z Prahy. Její manžel policista Petr F.  byl z náruživého taxikáře pochopitelně podstatně méně nadšený.

Čestmír K. zmizel 20. března 1996. Jeho dospělé děti ohlásily na policii, že nemohou otce najít. Zároveň ihned nasměrovaly detektivy na Petra F. Den po zmizení Čestmíra K. totiž přišel Petr F. domů opilý a agresivní. Vedl zvláštní řeči a pokusil se svou manželku znásilnit. Jaroslava utekla k sousedce, odkud spolu zavolaly policii. Petr F. se však s kolegy »domluvil«, takže zase odjeli.

Když měl Petr F. později detektivům říct, co dělal v době zmizení milence jeho ženy, sám se k vraždě přiznal. Manželství s Jaroslavou se prý kvůli Čestmírovi K. rozpadalo. Petr F. tedy před taxikářem předstíral, že je obyčejný zákazník.

Místo placení však vytáhl pistoli. Čestmíra zastřelil a zakopal v Šáreckém údolí v Praze. Ještě předtím mu ale usekl hlavu, kterou potom v igelitce hodil do Vltavy. Petr F. byl za vraždu odsouzen ke dvanácti letům odnětí svobody. Trest si však nikdy neodseděl, ve vězení spáchal sebevraždu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.