Zvrhlý medik: Tátu mlátil důtkami, mámě říkal děvko, sestru znásilňoval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrhlý medik: Tátu mlátil důtkami, mámě říkal děvko, sestru znásilňoval

Student (ilustrační foto)
Student (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Ani takzvaně »dobrá rodina« není zárukou normálních a zdravých vztahů. Vratislav D. (20) se narodil do manželství vysokoškolského pedagoga a učitelky Marie D. Své rodiče student medicíny mučil, sestru M. D. (16) dokonce sexuálně zneužíval.

Vratislav byl v rodině jako prvorozený syn vždy upřednostňován. Jeho zvrhlá povaha se plně projevila už ve 14 letech. Svého otce tloukl důtkami i hadicí od vysavače. Matka ho musela každý den umývat žínkou a on ji při tom oslovoval »děvko«. Nutil rodiče k sexu a při tom je fotografoval. Vyrobil si oblečení imitující uniformu SS a maloval v bytě po zdech hákové kříže. Když sestra začala dospívat, osahával ji a několikrát se pokusil o pohlavní styk. Dívka si stěžovala matce a její reakce byla šokující.



Řekla totiž, že je ráda, že se Vratislav alespoň drží doma. M. D. bratrovo chování oznámila ve škole a učitelé kontaktovali Veřejnou bezpečnost. Při výslechu matka vše popřela. K nalezeným snímkům, kde byla ona se svým manželem v erotických pozicích, uvedla, že jde o »momentky z převlékání «. O své dceři mluvila Marie D. jako o nevyrovnané osobě s příliš bujnou fantazií. Odvlekla ji dokonce ke dvěma advokátům, kteří ji nutili výpověď odvolat.


Nakonec byl zvrhlý Vratislav v roce 1985 odsouzen k 18 měsícům vězení, Marie D. dostala za nátlak na dceru desetiměsíční podmínku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.