Týrání a bití nesnesla: Manželův penis zakopala na zahradě! Co skrývala bandaska na mléko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Týrání a bití nesnesla: Manželův penis zakopala na zahradě! Co skrývala bandaska na mléko?

Tělo rozporcovala, penis a hlavu zakopala na zahradě.
Tělo rozporcovala, penis a hlavu zakopala na zahradě. (Aha! – Denisa Hamerníková, ČTK, IT)

Týrání a bití odmítla snášet družstevnice Renáta S. z obce Čierna Voda v bývalém Československu. Násilnického manžela Maroše S. (†31) v červenci 1983 rozsekala na malé kousky. Penis a hlavu zakopala na zahradě, nohy hodila do potoka, tělo schovala v sudu v chlévě a vnitřnosti v bandasce na mléko.

Manželství dlouhodobě nefungovalo, Maroš S. byl chorobný žárlivec a stále partnerku podezíral z nevěry. Když se napil, býval agresivní a nešel pro ránu daleko. Nejinak tomu bylo i 30. července 1983. Po návratu z hospody nejprve manželku zbil a obviňoval ji, že spí se sousedem. Potom ji násilím donutil k sexu. Nakonec prohlásil, že chce umýt vlasy.

Renáta S. ho poslechla a odešla s ním do koupeny. Když však manžela viděla opilého a nahého ve vaně, přepadla ji neodbytná myšlenka, že je bezbranný a ona by se ho mohla konečně zbavit. Přinesla si z kuchyně sekáček a ve chvíli, kdy se k ní Maroš S. natočil, aby mohla rozetřít šampon, mu ostří několikrát zasekla do hlavy. Potom ho ještě ve vaně rozporcovala. Při domovní prohlídce zažili detektivové nejedno překvapení. V sudu v chlévě byla vykostěná páteř a rozsekaný trup.

Penis a hlavu zakopala žena na zahradě. Vnitřnosti strčila do
bandasky na mléko a nechala je tam tlít. Když ji muži zákona otevřeli, hnijící tkáně vystříkly do výšky dvou metrů. Renáta S. byla za vraždu odsouzena k třinácti letům vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.