Postrach žen měl sedm obětí: Bodal nožem tak dlouho, až ejakuloval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Postrach žen měl sedm obětí: Bodal nožem tak dlouho, až ejakuloval!

Sadista přepadal ženy, bodal je a při tom se uspokojoval.
Sadista přepadal ženy, bodal je a při tom se uspokojoval. (Shutterstock.com)

Na počátku šedesátých let minulého století děsil ženy po celém Československu sadista, který své oběti bodal nožem a při tom se uspokojoval. Útočil nejen v Handlové u Prievidze, ale i v moravském Vyškově nebo v Hradci Králové. Než mu na rukou zaklapla pouta, pobodal nejméně sedm žen.

Studentka (17) z Vyškova si v prosinci 1962 vyrazila se svou kamarádkou do kina. Cestou zpátky ji přepadl neznámý zvrhlík. Chytil ji za prsa a bodal do nohy, dokud se neuspokojil. V lednu 1963 se jeho obětí stala stejně stará sekretářka z Hradce Králové. I tu pobodal do stehna. Jen o několik dní později napadl v Handlové na Slovensku ženu (24), poté ve stejný den i dvě další. Průběh útoku byl vždy stejný. Pachatel oběť chytil, bodal ji a po krátké chvíli se uspokojil a utekl. Všechny ženy útok se štěstím přežily. Situace začínala být neúnosná. Přestože média o sérii útoků neinformovala vůbec nebo jen velmi opatrně, šeptanda se šířila a ženy z Handlové a Prievidze odmítaly nastupovat na noční směny.

K dopadení násilníka pomohla všímavá svědkyně, která ohlásila, že v Hradci viděla muže původem z Handlové, který je v okolí známý jako sadista, protože v padesátých letech pobodal dvě dívky. Šlo o dělníka Jána Š. (35). Podle sexuologického posudku nebyl podprůměrně inteligentní muž schopný normálního pohlavního styku. Nůž mu nahrazoval v jeho představách penis. Se svou manželkou souložil jen výjimečně, zato ji občas v posteli nečekaně silně kousl a u toho ejakuloval. Ján Š. byl odsouzen k sedmi letům vězení a časově neomezené sexuologické léčbě.



Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.