Muž si uřízl varlata, byl to trest za znásilnění krav! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muž si uřízl varlata, byl to trest za znásilnění krav!

Muž se obával, že krávy nakazil pohlavní chorobou
Muž se obával, že krávy nakazil pohlavní chorobou (EPA, ara)

Návštěva přítelkyně se pro mladého muže změnila v červnu 1987 v horor. Na chodbě náchodského paneláku si všiml, že dveře sousedního bytu jsou otevřené. Když nahlédl dovnitř, zjistil, že stěny jsou pocákané krví. Na posteli ležel sténající muž.

Byl zraněný a celý zakrvácený. Řeznou ránu měl pod krkem i na obou zápěstích. Na břiše byl pobodaný takovým způsobem, že měl třikrát proříznutý žaludek, střevo, prakticky odříznutý penis a zcela amputovaná varlata. Lékař záchranné služby se vyjádřil v tom smyslu, že je zázrak odporující všem učebnicím medicíny, že stále žije a je schopen komunikovat.

Další šok přišel vzápětí. Muž se přiznal, že není obětí trestného činu, ale sám se pokusil o sebevraždu. Šlo o údržbáře J. D. (33), který trpěl depresemi. Už čtrnáct dní nechodil do práce a místo toho doma pil alkohol. V opilosti ho pronásledovaly různé děsivé představy. Například ta, že si to s ním přišel vyřídit ošetřovatel krav, které J. D. dříve sexuálně zneužíval.

Za své chování k zvířatům cítil vinu a obával se, zda je nenakazil pohlavní chorobou. Nakonec se rozhodl zemřít a nožem se řízl na krku a zápěstí, poté se pobodal do břicha. Když stále neumíral, šel do kuchyně, kde položil na prkénko svá varlata a odřízl si je, o totéž se pokusil i s penisem.

Pak si lehl do postele a čekal, až vykrvácí. Děsivý příběh měl šťastný konec. J. D. se po několika operacích téměř zotavil a nastoupil na protialkoholní léčení…

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.