Haničku (10) znásilnil mrkví a podřízl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Haničku (10) znásilnil mrkví a podřízl!

Haničku šílenec znásilnil mrkví a podřízl ji.
Haničku šílenec znásilnil mrkví a podřízl ji. (Profimedia.cz)

Kriminálník Petr T. (†36) v srpnu 1987 sexuálně zneužil jedenáctiletou dceru svého známého. Když si uvědomil, že bude nejspíš jako recidivista přísně potrestán, odstartoval šílenou »spanilou jízdu«, během níž znásilňoval a vraždil. Než byl dopaden, zůstali za ním dva mrtví, dvě těžce zraněné dívky a znásilněná školačka.

První holčičku, teprve devítiletou, Petr T. znásilnil už v roce 1978. Tehdy sedmadvacetiletý mladík dostal trest sedm a půl roku. Ve vězení se však rozhodně nepolepšil. Když 18. srpna 1987 oznámila Ludmila T., že Petr T. zneužil její dceru (11), netušila, jakou hrůzu rozpoutá.

Příslušníci VB chtěli podezřelého vyslechnout, ale muž se před nimi nechal zapřít. Poté utekl pryč. Ještě téhož dne vlákal Petr T. do sklepa v Havířově holčičku (10) a znásilnil ji. O tři dny později ubodal v Čeladné Ivanu (†21) a v Kopřivnici se vetřel do bytu k Jolaně (17).

Když na dívku vytáhl nůž, přišel jí na pomoc její otec, který spal ve vedlejší místnosti po noční. Muže psychopat zabil, těžce poraněná Jolana přežila. Následující den přepadl Petr T. v Hulíně Haničku (10). Holčičce zasunul do pochvy mrkev a pak ji podřízl.

Jen rychlá pomoc lékaře jí zachránila život. Konečně byl šílenec 23. srpna dopaden v rekreační oblasti Pustevny na Radhošti. Prohlásil, že se týráním holčiček a mladých žen chtěl »pomstít společnosti«. Petr T. před soudem nikdy nestanul, jeho spoluvězeň ho v cele uškrtil ručníkem. Prý ho o to požádal…




Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.