Pedofil zavraždil Pepíka (†11) při hře na schovávanou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pedofil zavraždil Pepíka (†11) při hře na schovávanou!

Karlík se schoval, přežil...(Ilustrační foto)
Karlík se schoval, přežil...(Ilustrační foto) (Ilustrační Shutterstock.com)

Jedenáctiletý Pepík S. z okraje Prahy se v květnu 1955 zúčastnil prvomájového průvodu a odešel si hrát s kamarádem Karlíkem do nedalekého lesa. Tam potkali vojáka, který jim nabídl, že si zahrají na schovávanou. A to bylo naposledy, kdy Pepíka viděl někdo živého.

Když se Pepík nevracel domů, ohlásila matka chlapcovo zmizení na VB. Příslušníci vyslechli Karlíka, který jim vylíčil, že si s Pepou hráli na stráních mezi pražskými čtvrtěmi Jinonice a Radlice. Tam potkali mladého muže ve vojenském stejnokroji. Voják jim vyprávěl o ochraně před atomovou bombou a poté navrhl, že si zahrají na schovávanou. Karlík se schová, zatímco on s Pepíkem ho budou hledat. Karlík se skutečně ukryl, ale nikdo nepřišel. Díky tomu, že se z dvojice chlapců vojákovi víc líbil Pepík, si Karlík zachránil život…


Mrtvolu Pepíka našli v bývalém německém bunkru nedaleko míst, kde si kluci hráli. Vrah ho svázal a zneužil. Pitva odhalila, že příčinou smrti byl otok mozku a selhání srdce po vdechnutí omamné látky. Armáda zahájila pátrání po podezřelém vojákovi a během několika hodin našla vojína Stanislava T. Karlík ho okamžitě poznal. Stanislav T. zapíral, ale pod tíhou důkazů se nakonec přiznal. Pepíka chtěl před zneužitím uspat, ale v rozrušení ampuli s chlorethylenem rozmáčkl a silný omamný prostředek vtekl chlapci do nosu. Když umíral, Stanislav T. se mu uspokojil do úst a utekl.


Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.