Mladík zabil stařenku zabil kvůli 75 korunám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mladík zabil stařenku zabil kvůli 75 korunám!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když šla Božena Matušková po divadelním představení a večírku okolo čtvrté ráno domů, netušila, že nevinná procházka po lesní pěšině ji bude stát život! Kvůli 75 korunám a jídlu v nákupní tašce schytala kulku do zad. Proč? Proslýchalo se, že u sebe nosí hodně peněz…

Všechno to ale byly výmysly jedné místní drbny. Kriminalisté však měli hned několik podezřelých. Řidiče autobusu, který neměl dostatečně věrohodné alibi a dlužil deset tisíc korun, pytláka, jenž se rád toulal po zdejším lese, nebo místního opilce, který byl neustále ve finanční tísni a policistům lhal.

Ačkoliv proti nim mluvilo hodně nesrovnalostí, nakonec se stín obvinění obrátil na mladíka S. B., který na krku už jednu vraždu měl a který se v ono osudné ráno náhodou potuloval po místním lese, protože neměl kam jít.

„Pozoruhodný byl postoj řady podezřelých, kteří ve snaze zakrýt i malicherné nedostatky ve svém jednání uvádějí při výsleších nesprávné údaje, a to i za cenu, že svádějí bezpečnostní pracovníky na nesprávné stopy,“ stojí v závěru vyšetřovacího spisu loupežné vraždy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.