Babička s vnučkou našly doma mrtvoly rodičů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Babička s vnučkou našly doma mrtvoly rodičů

Žena i muž zemřeli na otravu plynem.
Žena i muž zemřeli na otravu plynem. (Profimedia.cz)

Když v roce 1962 babička hlídající vnučku přišla domů ke své dceři, aby jí děťátko předala, vystřídaly počáteční šok slzy. Rodiče holčičky leželi jeden na gauči, druhý v manželské posteli a vypadali, jako by odpočívali. Žena si ale uvědomila, že se dívá na jejich mrtvoly!

Manželství dvou mladých lidí, které se na první pohled jevilo harmonicky, bylo plné hádek a opileckých útoků. Navzájem se podezřívali z toho nejhoršího – nevěry. Když večer před osudnou událostí přišel manžel domů v podnapilém stavu a začal manželku osočovat, že se vídá s jiným, ta už to nevydržela. Jelikož se muž rozhodl nejít do práce, žena ho zamkla v bytě, odvedla dítě k babičce a vrátila se s šíleným úmyslem.

„Když v bytě viděla spícího manžela, pustila kohoutky plynového sporáku, byt znovu uzamkla a odešla,“ píše se ve zprávě k případu. Tíhu toho, co udělala, ale nemohla unést a při pohledu na mrtvého muže se rozhodla také skoncovat se životem. „Ulehla v kuchyni na gauč a opět pustila plyn,“ napsali vyšetřovatelé. Ti, když dorazili na místo, konstatovali, že už není koho potrestat. Jedno mostecké dítě ale přišlo o rodiče…

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.