Exhibicionista ukazoval ženám pravidelně ve vlaku penis: Šest let si to užívaly, pak ho udaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exhibicionista ukazoval ženám pravidelně ve vlaku penis: Šest let si to užívaly, pak ho udaly!

Odhalování muži procházelo šest let...
Odhalování muži procházelo šest let... (shutterstock.com)

Jeden jediný anonym pomohl zachránit bezbranné ženy před útoky sexuálního zvrhlíka! Dne 11. března 1981 byl na policejní služebnu v Uničově na Olomoucku doručen dopis, v němž mladá žena popisuje, jak při cestě vlakem z večerní školy potkává muže, který se před ní pokaždé odhaluje.

Anonymní pisatelka svým dopisem okamžitě rozjela složitou pátračku. A policie byla úspěšná! Díky poměrně přesnému popisu, odkud a kam exhibicionista jezdí, a dalším indiciím byl Vladislav J. záhy dopaden. Zpočátku se vykrucoval a zapíral, ale pod tíhou důkazů se přiznal.

„Sedl jsem si vždy tak, aby na mě žena viděla, rozepl jsem si poklopec a pohlavní úd jsem si vytáhl z trenýrek,“ uvedl ve výpovědi Vladislav a přiznal také to, proč se tak choval. „Před ženami jsem se odhaloval proto, že mi to dělalo strašně dobře, podrobně si ale nevzpomínám kolikrát, “ objasnil vyšetřovatelům svůj motiv.

Kriminalisté nakonec vypátrali i anonymní dopisovatelku. Ukázalo se, že ona i její sestra mají s tímto vlakovým úchylem co dočinění už šest dlouhých let! „Nenašly jsme v sobě odvahu, i když jsme obě vdané, přijít osobně na policii, tak jsme napsaly anonym,“ svěřily se pobouřené ženy.  Vladislav J. dostal za výtržnictví 10 měsíců ve vězení.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.