"Pojď si pro svou kabelku," lákal okradené ženy muž se ztopořeným údem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

"Pojď si pro svou kabelku," lákal okradené ženy muž se ztopořeným údem

Mladý úchyl nakonec skončil za mřížemi.
Mladý úchyl nakonec skončil za mřížemi. (Profimedia.cz)

Sexuální fantom děsil ženy na podzim 1960 v okolí Tatranské Lomnice v tehdejším Československu. Jeho obětí se stala i turistka z Prostějova, která tam trávila dovolenou. Ženy »lovil«  podle jednoduchého scénáře. Ukradl jim kabelku, poodešel a čekal, až si pro ni k němu přijdou. Pak je napadl.

Rekreantce J. T. (62) z Prostějova vytrhl 6. října tašku a odběhl s ní k lesu. Když se k němu přiblížila, měl rozepnutý poklopec a z něj vyčníval ztopořený úd. „Když mi dáte všechno, tašku vrátím,“ sdělil jí mladík. Pokusila se mu tašku vytrhnout, ale nepodařilo se. Úderem do hrudi ji povalil a pak znásilnil. Utekl s její peněženkou s 50 korunami.

O 11 dnů později na stejné cestě doběhl rekreantku A. Š. (50). Zeptal se, kolik je hodin, a vytrhl jí tašku. U lesa z tašky vytáhl peněženku a z kalhot své mužství. Jakmile odmítla sex, znásilnil ji. Do třetice zaútočil 21. 10. u hotelu Grand na Maďarku (53). Ukradl jí 1000 korun, ale znásilnit ji nestačil.

Zvrat nastal, když zaútočil na další ženu (39) 3. listopadu. „Já tě znám,“ křikla na něj. Násilník vzal nohy na ramena. Napadená pak informovala detektivy. Policisté krátce nato zadrželi J. R. (20) z Velké Lomnice.

Ukázalo se, že jako mladistvého ho zneužívali homosexuálové, což negativně ovlivnilo jeho sexuální vývoj. Zpočátku mu stačilo ukájet se u cest před zraky kolemjdoucích. Ženy se mu ale vysmívaly. Zatoužil po normálním sexu a z exhibicionisty se stal násilník. Skončil v base.

Znáte okolnosti tohoto příběhu? Nebo jeho aktéry? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.