Milenci píchala špendlíky do penisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milenci píchala špendlíky do penisu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Špendlíky zapíchané v přirození nebo pod nehty! Děsivé sexuální praktiky si ke svému uspokojení vymyslela krmička dobytka Margita Š. (30). Svého mentálně zaostalého milence Jána C. (48) surově týrala.  Muž své bolestivé zranění navíc dlouho tajil.

Margita policii přiznala, že není schopna normálního pohlavního styku. Ke svému uspokojení potřebovala někomu druhému působit bolest. Muži na penis navlékala železné kroužky a v momentě vyvrcholení mu do údu také zapichovala jednu až dvě jehly.  Ani to jí ale nestačilo. Soulož začala přerušovat a Jánovi věšela na penis nejrůznější závaží, některá byla přes tři kila těžká.

„Na vše jsem se vždy dopředu připravila. Nedokázala jsem se uspokojit jinak. Teprve pak se uklidním a jsem spokojená,“ popsala kriminalistům. Ján C. naštěstí útoky sexuální sadistky přežil. Lékaři mu z penisu vyoperovali dvacet jehel a odstranili z něj i železné kroužky.

Na Margitu se provalila i další děsivá tajemství. Už dříve trápila nevlastní dceru Helenku (14), které špendlíky zapichovala pod nehty. Týrala i svěřený dobytek v kravíně. Do zvířat píchala vše, co měla po ruce, a jednomu dobytčeti zlomila nohu. Sadistka nakonec skončila na psychiatrii.

Znáte okolnosti tohoto příběhu? Nebo jeho aktéry? Napište nám na aha@ahaonline.cz.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.