Nekrofilní doktor zabil manželku i tchyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nekrofilní doktor zabil manželku i tchyni

Fotografie
Fotografie (internal)

Pod maskou manžela, starostlivého otce a vychovatele se skrývala tvář nenasytné sexuchtivé bestie. Zvrhlík doktor Jiří Ksandr (41) ji ukázal světu v roce 1962, kdy zadusil svou ženu Věru (†27). Předtím léta zneužíval velmi mladé dívky. Dvojnásobný vrah, sexuální úchylák, pedofil, nekrofilní sadista a psychopat – to není zrovna běžná diagnóza.

Ksandr zabil ženu Věru v době, kdy se rozváděli, oba podle svých slov aktivně sexuálně žili i mimo svou domácnost. Vysokoškolsky vzdělaní exmanželé tvrdě bojovali o dceru Darinu (4). Ksandrová, v jejíž prospěch se soud ubíral, tušila, že Jiří je verdiktem skutečně rozzuřen. Pár dní nato ji našli doma mrtvou...

Nedbalí vyšetřovatelé smrt označili za sebevraždu, až následně zjistili, že byla udušena. A už se začala objevovat i další šokující zjištění. Sexem posedlý Jiří se orientoval především na dívky mladší 15 let a neváhal je, byť byly jeho žačky, zneužívat. Také rád fotil pornografické snímky.

Kriminalisté také zjistili, že podobně záhadným způsobem jako Věra zemřela i její matka Marta Vokáčová. S tou měl Ksandr spor a vyřešil jej také jejím udušením a naaranžováním sebevraždy. Dalším vyšetřováním pak vyplavaly všechny Ksandrovy hříchy a nakonec byl odsouzen.

Znáte okolnosti tohoto příběhu? Nebo jeho aktéry? Napište nám na aha@ahaonline.cz.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.