Násilník zmizel aspoň s kabelkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Násilník zmizel aspoň s kabelkou

Když nedosáhl sexu, ukradl agresor alespoň kabelku
Když nedosáhl sexu, ukradl agresor alespoň kabelku (ilustrační foto ara)

Znásilnit osamělou chodkyni (30) se v prosinci 1967 pokusil na ulici v Přerově neznámý ničema. S erotickými tužbami ale nepochodil, a tak se spokojil aspoň s kabelkou přepadené Moravanky.

Mladá paní, jak 4. prosince 1967 informoval deník Rudé právo, se navečer vracela domů a byla už skoro před domem, kde bydlela, když se na ni z přítmí vyřítil roztoužený chlípník. Nepočítal ovšem s urputným odporem napadené ženy, která se nejen zdárně bránila, ale i hlasitě volala o pomoc. A to i přes hrozby, že jestli nezmlkne, zlotřilec ji zabije.

Volání mělo opravdu smysl. Na místo přepadení se totiž začali sbíhat lidé z okolí, kteří se na útočícího nemravu netvářili vůbec přátelsky. Takže raději s klením vyklidil pole a zmizel ve tmě. S sebou si odnesl aspoň kabelku patřící jeho oběti. Nejspíš si myslel, že je z nejhoršího venku. Ale to se pletl. Přerovští kriminalisté ho podle poměrně přesného popisu, který získali, zanedlouho vypátrali a posadili za mříže policejní cely. Pak sexuchtivý darebák, jehož totožnost tisk neuvedl, putoval před soud.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.