Penzistka se ubránila znásilnění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Penzistka se ubránila znásilnění

Na statečnou seniorku si násilník nepřišel.
Na statečnou seniorku si násilník nepřišel. (ilustrační foto ara)

Napřed se opil a pak vyrazil »do akce«. Násilník (25) z Bruntálu se v červnové noci 1969 rozhodl »navštívit« byt nic netušící starší paní (59). Vpadl do domu, vyrazil dveře jejího bytu a začal tam řádit.

Nejprve přepadenou důchodkyni vyzval, aby mu dala peníze. To ovšem paní domu rázně odmítla, což ožralu značně naštvalo. Když to nejde po dobrém, musí to jít po zlém, řekl si zřejmě a začal se na ženu sápat. Pokusil se z ní strhnout oblečení a přinutit ji k pohlavnímu styku. Notně se ale přepočítal! Penzistka se mu rázně postavila a začala se bránit. A to úspěšně! Bila se jako lvice a volala přitom zoufale o pomoc, takže násilník své choutky vzdal a raději vypadl vylomenými dveřmi ven z bytu.

Měl ovšem nehoráznou smůlu. Volání přepadené ženy zaslechla členka závodní stráže z nedalekého podniku, která držela noční službu. A ta zatelefonovala na bruntálskou stanici Veřejné bezpečnosti, odkud vzápětí vyrazila na místo činu hlídka. Ta zlotřilce nedaleko od bytu přepadené paní zahlédla a sebrala. Skončil po zásluze před prokurátorem a následně před soudem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.