Babičku umlátil k smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Babičku umlátil k smrti

Seniorku zabil vlastní vnuk.
Seniorku zabil vlastní vnuk. (ilustrační foto ara)

Alkohol je špatný rádce. A hádat se s vlastní babičkou (†87) ve stavu silné opilosti může skončit tragédií. Přesvědčil se o tom Moravan (36), který ženu zbil tak děsivě, že seniorka »debatu s vnoučkem« bohužel nepřežila.

O tragédii, k níž došlo v Hranicích na Přerovsku, informoval denní tisk 14. června 1985. Agresivní opilec se ve svém vlastním bytě dostal do sporu, ve kterém mu babička nechtěla dát za pravdu a kategoricky mu oponovala. Oč v hádce šlo, ale tisk neuvedl.
Bohužel si tím podepsala vlastní »rozsudek smrti«. Krev s notnou dávkou alkoholu, která kolovala v žilách rozčíleného vnuka, totiž vedla jeho ruku, kterou bezbrannou stařenku vší silou několikrát uhodil.

Zmučené seniorce se sice vzápětí v nemocnici dostalo lékařského ošetření, ale nestačilo to. Babička zemřela...

Severomoravská kriminální služba bývalé Veřejné bezpečnosti začala surového »násosku« trestně stíhat. Vnuk-zabiják ovšem nebyl obviněn z vraždy, nýbrž »pouze« z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti. Vyšetřovatelé mu totiž nemohli prokázat, že chtěl starou ženu usmrtit...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.