Kunčofta okradla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Kunčofta okradla!

Půvabná prodejná děva.
Půvabná prodejná děva. (ilustrační foto ara)

Sblížení s mladičkou kněžkou (17) prodejné lásky málem stálo život Plzeňana (45). Dívka v květnu 1987 opilého zákazníka v jeho bytě napřed okradla, pak mu pustila plyn a zmizela.

Muži se zachtělo erotických hrátek, a tak si pozval ještě mladistvou slečnu k sobě domů. To si dal! Netušil, že nevinně vyhlížející služebnice sexu už měla v trestním rejstříku záznam. Fikaná nevěstka se postarala, aby se její hostitel dostal do stavu silné opilosti, kdy už žádný sex nehrozil. Chlapík usnul jako nemluvně a poletucha zahájila akci.
Nejprve prohledala byt a našla čtyři tisícovky. Suma, kterou si slušný průměrný občan tehdejší ČSSR vydělal zhruba za 240 hodin poctivé práce, zmizela v její kabelce. Pak zlotřilá děva v kuchyni pustila ze dvou hořáků plyn a vytratila se jako pára nad hrncem.

Mužův strážný anděl byl zřejmě nablízku, protože Plzeňan se včas probral a zavolal si pomoc. Zatímco se lékaři postarali o záchranu jeho života, povětrná žínka se dostala do hledáčku kriminálky. A ta ji brzy našla. Děva skončila před soudem s obviněním z pokusu o vraždu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.