Při hádce milenci prořízla krk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Při hádce milenci prořízla krk

Rada kriminalistů z mordparty: Nikdy se s partnerem nehádejte v kuchyni!
Rada kriminalistů z mordparty: Nikdy se s partnerem nehádejte v kuchyni! (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Hádat se s opilou ženou v kuchyni, není příliš moudré. Kle své smůle to zjistil i muž (†43) z Bruntálu. Když se dostal do sporu s opilou družkou (21), podřízla mu žena krk. 

K tragické události došlo těsně před půlnocí. Pachatelka se opila v místní restauraci a po návratu domů a následné, zcela nesmyslné hádce vytáhla ze zásuvky kuchyňský nůž. Když došly argumenty, bez varování partnerovi podřízla krk.

Ostří nože bohužel proťalo životně důležitou tepnu a muž začal dramaticky krvácet. Kdo přivolal vůz záchranné služby s lékařem, zda to byla sama vražedkyně, nebo jiná osoba, není jasné. Tisk také neupřesnil, jaký byl vzájemný vztah mezi oběma aktéry tragického incidentu.

Jisté je, že ubožáka stačil vůz záchranky dovézt do bruntálské nemocnice, ale tam, i přes veškerou snahu přítomných lékařů, vykrvácel. Jaký trest si vražedkyně vyslechla v soudní síni, není známo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.