Znásilnil řidičku v havarovaném autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Znásilnil řidičku v havarovaném autě!

Zvrhlíkovi nevadilo ani to, že kvůli němu žena havarovala.
Zvrhlíkovi nevadilo ani to, že kvůli němu žena havarovala. (Foto: ara)

Brutálním znásilněním mladé řidičky se »odvděčil« ničema (29) za její ochotu svézt ho svým autem. Nezastavilo ho ani to, že nebohá žena kvůli obtěžování havarovala. 

K ohavnému činu došlo v listopadu 1968 nedaleko obce Bdeněves na Plzeňsku. Zvrhlík nic netušící ženu požádal, zda ho může vzít z Tachovska do Plzně. Řidička neváhala a svolila. Tím si přivodila doživotní trauma, neboť hned, jakmile se auto rozjelo, začal ji pasažér osahávat.

Několikrát ho žádala, aby toho nechal. Darebáka její odpor spíš jen povzbudil. Šokovaná řidička neudržela volant, vůz sjel ze silnice a vzápětí havaroval. Kdo by ale čekal, že vykuk z místa nehody uteče, velmi by se spletl.

Muž obhlédl situaci, a když zjistil, že ani on, ani šoférka nejsou vážněji zraněni, nešťastnici přímo v poničeném voze surově přiměl k intimnímu styku. Teprve pak se vypařil... Žena pak znásilnění ohlásila na obvodním oddělení Veřejné bezpečnosti v Touškově a jeho pracovníci zanedlouho nasadili zlotřilci ocelové náramky. 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.