Týral děti, pobodala ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Týral děti, pobodala ho!

Muž nepřiměřeně trestal své malé děti.
Muž nepřiměřeně trestal své malé děti. (ilustrační foto ara)

Nečekané překvapení zažil příslušník Veřejné bezpečnosti na českobudějovické služebně v lednu 1972. Do dveří tam vešla mladá, pohledná žena (20) a suše ohlásila: „Bodla jsem svého muže a jdu se udat...“

Útokem kuchyňským mužem na manžela (27) vyvrcholila stupňující se rodinná krize. Muž tvrdě a často zcela nespravedlivě trestal za sebemenší prohřešky dvě malá děcka, které s ženou společně vychovávali. Pachatelka překvapila službu konajícího policistu otevřeným doznáním. „Ano, pohádali jsme se a chtěla jsem ho zabít. Dřív, než on zabije některé z dětí,“ vypověděla.

Vystresovaná mladá paní musela být podle zákona zadržena a obviněna z pokusu o spáchání trestného činu vraždy. Naštěstí pro ni i pro jejího muže nebyly bodnořezné rány, které manželovi uštědřila, smrtelné. Po ošetření v nemocnici byl její choť propuštěn do domácího ošetřování. Přesto provinilá Jihočeška putovala do vyšetřovací vazby. Jak byla nakonec potrestána, není známo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.