Umlátil soka plaňkou z plotu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Umlátil soka plaňkou z plotu!

Plaňka z plotu posloužila jako vražedná zbraň.
Plaňka z plotu posloužila jako vražedná zbraň. (Foto: ara)

Svého kamaráda Lubora J. (†33) umlátil k smrti počátkem října 1968 v obci Sveržov na východě Slovenska žárlivec Václav C. (23). Třískal ho plaňkou vytrženou z dřevěného plotu. Chvíli předtím přitom spolu popíjeli v místním hostinci.

Oba pijáci se dobře bavili a pivo i pálenka jim náramně chutnaly. Pak zaplatili a Lubor J. z krčmy odešel. Budoucí vrah Václav C. se ještě zdržel a necelou čtvrthodinku si povídal se šenkýřem. Když přišel domů, nevěřil svým očím. Lubor J. tam totiž byl také, a dokonce v ložnici s manželkou Václava C.! Tomu se zatmělo před očima a alkohol kolující v jeho krvi způsobil taky své... „Když se Václav C. vrátil domů a spatřil v ložnici Lubora J., podezříval ho, že mu šel za ženou. Při hádce vyskočil Lubor J. oknem do zahrady a snažil se utéci. Václav C. jej pronásledoval a tyčkou, vytrženou z plotu, jej na místě ubil,“ popsal deník Rudé právo poslední okamžiky života nebohého Lubora J. Okresní prokurátor v Bardejově vzal Václava C. do vyšetřovací vazby pro trestný čin vraždy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.