Uškrtil ženu ve vaně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Uškrtil ženu ve vaně!

Na krku ženy zůstaly otlaky prstů jejího vraha.
Na krku ženy zůstaly otlaky prstů jejího vraha. (Foto: ara)

Telefonát na služebnu Veřejné bezpečnosti v Novém Jičíně vyburcoval v lednu 1972 muže zákona k okamžitému výjezdu do nedalekého Kunína. Vrah odtud totiž sám oznámil, že uškrtil svou ženu. Pak v bytě pokojně čekal na příjezd příslušníků VB.

Tragédii zavinil jeden z mnoha manželských sporů. Muž (25) se pohádal se svou ženou (†23), a když mu v půtce chyběla přesvědčivá slova, udeřil nešťastnici pěstí do obličeje. Krev v žilách se mu začala vařit, ztratil nad sebou kontrolu. Manželku popadl a odvlekl ji do koupelny.

Tam ji – proti její vůli – násilím povalil do prázdné vany a vzápětí ji začal škrtit. Ženin krk pustil teprve poté, co se ubožačka přestala bránit, chrčet a dýchat. Vzkřísit už ji nedokázal. Až v té chvíli mu došlo, že se stal pachatelem vraždy.
Odpovědnosti za ni se ale nezřekl. Sám zatelefonoval na oddělení Veřejné bezpečnosti a v poklidu počkal, až mu muži zákona nasadí pouta. Mladý vrah pak skončil na lavici obžalovaných před soudem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.