Neúspěšný vrah se oběsil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Neúspěšný vrah se oběsil

Fotografie
Fotografie (internal)

O život musela holýma rukama proti sekeře bojovat mladá žena v Příboru na Novojičínsku. V říjnu 1968 ji napadl její bývalý manžel. Měla štěstí, zemřel naopak sám útočník...

Jaroslav G. z Příboru se nikdy nedokázal vyrovnat s tím, že se s ním jeho žena rozvedla. Sžíral se tím, prahl po pomstě a rozhodl se svou »bývalku« sprovodit ze světa. K vražednému činu si vybral pátek. Vyzbrojil se ostře nabroušenou sekerou a na chodbě domu, kde bydlela, ženu napadl. Ta se ale v obavách o holý život statečně bránila.

Útočník ji sice stačil zranit, ovšem jen lehce. Pak zakročili sousedé, kteří z chodby slyšeli zoufalé volání napadené o pomoc. Jaroslav G. svého cíle nedosáhl, a tak z domu uprchl.
Veřejná bezpečnost nasadila na jeho stopu služebního psa. Ten hlídku spolehlivě dovedl na břeh řeky Lubiny. Muži zákona tam našli Jaroslava G. oběšeného na jednom ze stromů. Rozsudek si nad sebou vynesl sám...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.