Manželku střelil jateční pistolí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželku střelil jateční pistolí!

Důchodce chtěl zabíjet jateční pistolí.
Důchodce chtěl zabíjet jateční pistolí. (Ilustrační foto: ara)

Manželské drama s hororovým nádechem se odehrálo v dubnu 1969 ve vesničce zvané Týmova Ves na Pelhřimovsku. Důchodce tam střelil jateční pistolí svou manželku. Pak si nasadil smyčku na krk v sebevražedném pokusu.

Senior přistoupil ve stáji k vlastní choti s jateční pistolí v ruce. Z bezprostřední blízkosti ji trefil do hlavy... Když se žena zhroutila na zem, rozrušený stařík odešel ze stáje do sousední stodoly, kde si na trám uvázal provaz a zhoupl se se smyčkou na krku. V těch chvílích ovšem oba nešťastníci ještě stále žili, nacházeli se ovšem ve stavu hlubokého bezvědomí.

Byli rychle odvezeni do nemocnice, kde však penzista na následky těžkého poranění krku zemřel. Zdravotní stav jeho ženy označil dobový denní tisk za »velmi vážný«. Zda se nakonec lékařům podařilo její život zachránit, není známo. Důvod, proč k manželské tragédii došlo, zůstává dodnes záhadou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.