Recidivista ubodal manželku šesti ranami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Recidivista ubodal manželku šesti ranami!

Manželce vyhrožoval smrtí a nakonec ji skutečně ubodal.
Manželce vyhrožoval smrtí a nakonec ji skutečně ubodal. (Ilustrační foto ara)

Manželství s celkem šestkrát soudně trestaným recidivistou (31) se stalo osudným pro nešťastnou mladou ženu (†30) z Horního Maršova na Trutnovsku. Její život vyhasl po šesti ranách nožem, které zlotřilec své paní zasadil.

K tragédii došlo v dubnu 1985. Předcházela jí dlouhotrvající série manželských různic i napadení, která musela ubožačka snášet. Surovec si rozhodně nebral servítky, často létaly jak nadávky, tak facky. Čas od času své životní partnerce vyhrožoval dokonce zabitím. Své opakované hrozby zločinec nakonec bohužel opravdu splnil.

Osudného dne totiž opět došlo k rozepři, která vyvrcholila vzrušenou hádkou. Pak popadl kriminálník nůž a uštědřil ženě půltucet bodnořezných ran. Ačkoli řidič přivolaného vozu záchranné služby zdolal vzdálenost mezi Horním Maršovem a Trutnovem za necelou čtvrthodinku, lékaři v trutnovské nemocnici už pobodané a silně krvácející pacientce pomoci nemohli. Skončila na pitevně, zatímco její vrah ve vazební cele.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.