Umlátil manželku bambusovou holí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Umlátil manželku bambusovou holí!

Muž útočil bambusovou holí.
Muž útočil bambusovou holí. (Ilustrační foto scom)

Pěstí a hlavně bambusovou holí mlátil v březnu 1968 rozzuřený muž (49) ve vlastním bytě svou manželku (†41) tak silně a tak dlouho, až vypustila duši. K hrůzné tragédii došlo v obci Křinec na Nymbursku.

Soužití manželů mělo k idyle a spokojenosti daleko. Hádky a fyzické napadání byly na denním pořádku, ale tak zběsile si muž na prahu padesátky do té doby nikdy nepočínal.

K útoku použil na tu dobu a zeměpisnou šířku zvláštní zbraň – bambusovou hůl. Když zmučená a zbitá žena zůstala v mdlobách ležet na podlaze, odešel a nijak se o její další osud nestaral. Natož aby jí poskytl alespoň první ošetření a přivolal lékaře.

To udělal až vedoucí podniku, kde nešťastnice pracovala. Protože nepřišla do práce, hledal ji šéf doma. Málem omdlel vedle ní, když ji našel nehybnou ve zbědovaném stavu. Lékařská pomoc však už přišla pozdě. Nebožačka zemřela. Její trýznitel, který už dávno neměl čistý trestní rejstřík, putoval do cely vazební věznice.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.