Školák vykrvácel ve třídě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Školák vykrvácel ve třídě!

Pořezaný chlapec vykrvácel!
Pořezaný chlapec vykrvácel! (Ilustrační foto scom)

Šokující nehoda s tragickým koncem se odehrála v říjnu 1973 v Senici na Hané v okrese Olomouc. Na její následky zemřel v kaluži krve školák (†13).

Nešťastná událost se odehrála v místní základní škole. Začala nevinnou honičkou partičky školáků v jedné z učeben. Jeden běžící chlapec fatálně uklouzl a doslova vletěl do skleněné vitríny.

Sklo se okamžitě roztříštilo na tisíce střepů a střípků, které školáka těžce poranily. Silně krvácejícímu chlapci učitelé okamžitě poskytli první pomoc a pak ho odvezli do nejbližší nemocnice.

Bohužel, tehdejší medicína byla na zranění krátká a klučina ztratil příliš mnoho krve. V nemocnici přes maximální úsilí lékařů a sester vydechl naposled.

Kriminalisté potom v senické škole zahájili vyšetřování nešťastné kauzy, zejména s ohledem na zajištění pedagogického dozoru. To ovšem mrtvému dítěti život vrátit nemohlo...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.