Znásilnil ženu a usnul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Znásilnil ženu a usnul!

Násilník po sexu klidně usnul.
Násilník po sexu klidně usnul.  (Ilustrační foto scom)

Nepochopitelně drzý násilník! Opilý vojín (21) československé armády vlezl v červenci 1968 do domku ženy (47) na okraji Karlových Varů. Znásilnil ji a pak v její posteli klidně usnul.

K zločinu došlo časně z rána, kdy voják otevřeným oknem vlezl k ženě do ložnice. Vyhrožoval jí násilím, pokud mu nebude po vůli. Nešťastnice při krajně nechutných zvrhlostech, které na ní mladý ničema prováděl, omdlela.

Když se probrala, zjistila, že ukojený násilník vedle ní usnul a tvrdě spí. Po špičkách se tedy vytratila z domku a přivolala pomoc. Hlídka karlovarské Veřejné bezpečnosti skutečně násilníka v posteli našla, probudila a v poutech odvedla na služebnu. O incidentu byl informován velitel vojenského útvaru, kde zadržený vykonával prezenční službu, a také vojenský obvodový prokurátor. Ten souhlasil s převozem vojína do vyšetřovací vazby.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.