Ožrala ukopal družku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ožrala ukopal družku!

Ženu její partner ubil k smrti.
Ženu její partner ubil k smrti. (Ilustrační foto Scom)

Doslova ubil a ukopal svou družku Idu H. recidivista a alkoholik Ladislav K. (37). Žena se 13. září 1992 před půlnocí právě vracela z hospody. Její druh na ni zaútočil v záchvatu zuřivosti tak zběsile, že nešťastnici poslal na věčnost.

Podle obžaloby Ladislav Idu »přivítal« doma, tedy v jejím dobříšském domku, několika ranami pěstí. Pak jí, ležící na podlaze, uštědřil ještě pár kopanců do horní části těla. Tohle řádění jeho družka nepřežila. Jeden ze svědků u soudu, který kauzu vraždy Idy H. projednával, vypověděl, že ženu před Ladislavem K. varoval.


„Říkal jsem jí, aby nechodila domů a raději spala venku, protože on je opilý. Že by ji zabil,“ prohlásil v soudní síni. Budoucí oběť vražedného útoku ovšem na varování nedbala a vběhla běsnícímu ožralovi přímo pod ruku... Podle svědectví, které zaznělo u soudu, Ida H. před smrtí volala o pomoc. Ovšem nikdo v sousedství nereagoval. Všichni se pověstného zuřivce báli. Za vraždu poslal soud Ladislava K. do kriminálu na třináct let a zařadil ho do tehdejší třetí, tedy nejtěžší nápravně výchovné skupiny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.