Otčím nutil syna k sexu s matkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otčím nutil syna k sexu s matkou!

Chlapce zneužíval nevlastní otec.
Chlapce zneužíval nevlastní otec. (Ilustrační foto: Scom)

Smutné dětství plné bolesti a zneužívání prožil Rudolf H. (16) z Prahy. Jeho otčím František P. ho nutil k nejrůznějším perverznostem, kromě jiného k vzájemné masturbaci, a dokonce i k sexu s vlastní matkou Zdenkou P.

František P. nebyl žádné neviňátko. Zneužil nejméně tři malé dívky a měl sklony k exhibicionismu. Rád se nahý vystavoval v okně a hvízdal na mladé ženy, které šly po ulici. Když přišel opilý z práce, často obtěžoval svého nevlastního syna Rudolfa H. Mladíka nejprve nutil k vzájemné masturbaci, a když ho vzrušil, přiměl ho mít sex s vlastní matkou. Zdenka P. přiznala, že se svým synem skutečně zhruba dvakrát týdně souložila, a to prý proto, aby manželovi vyhověla a on od nich neodešel. Rudolf H. si také stěžoval, že když se brání, tře mu otčím penis tak silně, až mu z něj teče krev. František P. vysvětloval své chování tím, že ho běžný sex už nudí, proto hledá stále nové způsoby uspokojení. O tom, zda je našel ve vězení, kam ho soud poslal, už policejní spisy mlčí...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.