Porodila zdravou holčičku, ale... Matka udusila miminko výkaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Porodila zdravou holčičku, ale... Matka udusila miminko výkaly!

Fotografie
Fotografie (internal)

Narození děťátka by mělo být nejkrásnějším okamžikem v životě jeho matky. Sandra G. (16) ale dítě nechtěla. Miminko hodila do žumpy, kde se udusilo výkaly.

Těhotenství dívka tajila, a to i před nejbližší rodinou. Věděla totiž, že její otec a matka počítají s tím, že se bude starat o svého postiženého bratra. V září 1985 pocítila porodní bolesti. Vyplížila se z domu ven a běžela na suchý záchod na zahradě. Tam prý porodila přímo do žumpy. Slyšela, jak dítě mezi výkaly pláče. Pak utichlo. Silné bolesti a pocity na omdlení donutily Sandru G. přivolat rodiče. Ti pak zavolali sanitku.


Příslušníkům VB připadl smutný úkol vyzvednout z žumpy mrtvolku novorozeného dítěte. Šlo o holčičku. Při pitvě se potvrdilo, že se dítě skutečně narodilo živé. Svůj život, který trval jen pár minut, celý prožilo mezi výkaly, jimiž se i udusilo. Stopy na pupeční šňůře potvrdily, že Sandra G. lhala, když tvrdila, že do žumpy porodila omylem. Pupečník nebyl přetržený, ale přeříznutý. Dívka tedy porodila nejspíš na podlaze a do suchého záchodu dítě hodila schválně. Vzhledem ke svému nízkému věku byla odsouzena jen ke dvaceti měsícům vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.