Manželku zfackoval, strhal z ní šaty a znásilnil před kamarádkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželku zfackoval, strhal z ní šaty a znásilnil před kamarádkou!

Surovec se nerozpakoval a rozhodl se na manželce ukojit i před kamarádkou.
Surovec se nerozpakoval a rozhodl se na manželce ukojit i před kamarádkou. (Ilustrační foto: scom)

Nestane se často, že by u znásilnění figuroval očitý svědek. V případě Aleny V. z Českých Budějovic zneužité vlastním manželem tomu tak bylo. Její ponížení sledovala kamarádka.

Manželství Aleny V. bylo v troskách a žena plánovala rozvod. Se svým mužem už několik měsíců nežila a nastěhovala se ke kamarádce a domnívala se, že bude mít od svého manžela pokoj. V tom se však mýlila. V lednu 1974 se manžel Aleny V. domáhal pozdě večer vstupu do bytu. Alenu V. pak obvinil, že si našla nového partnera a že ze sexu s ním finančně profituje. Prohlásil, že on jako zákonný manžel má stále svá práva. Kamarádka se snažila Aleně pomoci, ale muž si jí vůbec nevšímal.


Své manželce nafackoval, strhal z ní šaty a donutil ji si kleknout. Alena se intenzivně bránila a muže poškrábala a pokousala. Nebylo jí to ale nic platné. Surovec ji před očima kamarádky donutil k orálnímu sexu. Když se ukojil, z bytu odešel. Nejspíš ho ani nenapadlo, že si zadělal na pěkné potíže. V zákonech socialistického Československa sice bylo znásilnění definováno výhradně jako násilné donucení ženy k pohlavnímu styku, i na případy vynucení jiných praktik ale zákonodárce pamatoval. Muž byl odsouzen za vydírání a skončil ve vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.