Vyšinutý žhář sál spícímu bratrovi penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyšinutý žhář sál spícímu bratrovi penis!

Nemocný mladík toužil po sexu s muži. Když to nešlo, zakládal požáry a u nich masturboval. (ilustrační foto)
Nemocný mladík toužil po sexu s muži. Když to nešlo, zakládal požáry a u nich masturboval. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Potlačované sexuální touhy jsou časovaná bomba lidské psychiky. Zdeněk B. z Hradce Králové snil o sexu s muži. Měl však strach oslovit potenciální partnery, a tak místo intimních hrátek zakládal požáry.

Pravdu o své sexuální orientaci si Zdeněk B. uvědomil už na základní škole. Nevěděl však, jak kontaktovat někoho, kdo by měl o vztah s ním zájem. Dlouhou dobu si tak musel vystačit jen se svými fantaziemi. Jednou v noci ale neodolal pokušení a vplížil se do postele ke svému spícímu bratrovi. Osahával ho, a pak mu dokonce začal sát pohlavní úd. Bratr se však vzbudil a nevyžádané příbuzenské sexuální hrátky ho rozhodně nepotěšily. Zdeňka ze sebe setřásl a zbil.

Od té doby měl mladík z homosexuálních kontaktů strach a zkusil se sblížit se ženami. Vyhledával výrazně starší partnerky, které mu nahrazovaly i matku, s níž neměl ideální vztah. Takový sex ho však neuspokojoval a našel si netradiční náhradu. Zakládal požáry a masturboval u nich. Když byl dopaden, tvrdil, že trpí ztrátou paměti. Psychiatr u něj diagnostikoval polymorfní psychopatii s hysterickými rysy a doporučil léčbu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.