Traktoristu vzrušovaly tiché ženy: Mrtvoly zneužíval 10 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Traktoristu vzrušovaly tiché ženy: Mrtvoly zneužíval 10 let!

Nekrofil souložil s mrtvými ženami celou dekádu...
Nekrofil souložil s mrtvými ženami celou dekádu...  (Foto Aha! – Martin Přibyl )

Traktorista Jaroslav H. (44) z Kladna zoufale toužil po sexu. Vyhovovaly mu ženy, které neprotestovaly, nebránily se a ve chvílích lásky nehybně ležely. A takové nacházel v márnici, kam chodil mrtvá těla zneužívat přes deset let.

Pracovníci pohřebního ústavu v Kladně už delší dobu měli podezření, že s mrtvolami nějaký zvrhlík manipuluje. Občas se stávalo, že ráno našli mrtvou ženu s vyhrnutou sukní či rozepnutou halenkou. Snažili se nekrofila dopadnout sami, ale nedařilo se jim to. Úřadům dlouho nic nehlásili, protože se báli případného vyšetřování. Teprve v lednu 1974 došlo k incidentu, který už tajit nechtěli.


Mrtvou Romanu T. (†73) neznámý pachatel svlékl a její nohy přivázal tkalounem tak, aby byly roztažené a trčely vzhůru. Ani pátrání příslušníků VB nepřineslo žádné výsledky. Až v listopadu 1976 spadla klec. Pracovníci pohřebního ústavu přiváželi okolo jedné hodiny ranní mrtvolu muže, který nečekaně zemřel. V márnici zjistili, že jedna z rakví nemá víko a mrtvola v ní je obnažená. Usoudili, že by pachatel mohl být ještě v pohřebním ústavu. Prohledali celou budovu a v úklidové komoře našli zamčeného muže. Příslušníci VB zjistili, že jde o traktoristu Jaroslava H. Zvrhlík se přiznal, že chodí do márnice za účelem sexuálního uspokojení už od roku 1966. Taky proto, že jeho družka s ním spí jen jednou za půl roku. A protože v Československu v sedmdesátých letech neexistoval zákon, který by nekrofilní chování postihoval, doslal Jaroslav H. jen pokutu pět set korun a byla mu nařízená sexuologická léčba.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.