Talentovanou jabloneckou zpěvačku Johanku (†12) brutálně zavraždil její táta Milan (64) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Talentovanou jabloneckou zpěvačku Johanku (†12) brutálně zavraždil její táta Milan (64)

Dorotka (15), Anička (13) a Andrejka (15) sem chodí denně.
Dorotka (15), Anička (13) a Andrejka (15) sem chodí denně. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Zítra tomu bude týden, co nadějnou zpěvačku Johanku (†12) ubodal v amoku její vlastní táta Milan T. (64), a ještě její popravu »vysílal« přes internet manželce do Saúdské Arábie, a nároží činžáku, v němž bydleli, se proměnilo v pietní místo. Kamarádi a spolužáci zapalují svíčky, píšou vzkazy, nosí dárky. A hyeny je nebohé Johance kradou!

Anička (13), kamarádka z umělecké školy, přinesla k pomníčku vlastnoručně vyrobené červené srdce s vyšitým Johančiným jménem. „Je mi hrozně moc smutno, když vidím všechny ty vzkazy a svíčky, chybí mi Johanka ještě víc,“ říká.

Dorotka (15) a Andrejka (15) jsou kamarádky z pěveckého sboru, přišly hned po škole zapálit pár svíček. „Chodíme sem každý den, už od neděle. Zapálíme svíčky naše i ty cizí, co zhasl vítr. Trošku tady poklidíme a povídáme si. Potkáváme se tady s holkami ze sboru,“ popisuje Dorotka, kterou hodně rozzlobilo, že z pomníčku už zmizelo několik dárků.

„Lidi se vůbec nechovají uctivě, bylo tady několik plyšáků a jiných drobností a ty si někdo vzal! To je tak strašné...,“ říká se slzami v očích. A Andrejka jen tiše špitla: „Byl tady plyšový koník a velký plyšový medvěd – a jsou pryč. Taky zmizel dlouhý růžový dopis.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.