Proč pár z Bratislavy žil tři roky s mrtvolou dcerky (†5)? Kasírovali dávky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Proč pár z Bratislavy žil tři roky s mrtvolou dcerky (†5)? Kasírovali dávky!

Zřízenci vynášejí rozložené telíčko malé Lucie.
Zřízenci vynášejí rozložené telíčko malé Lucie. (Nový čas, Facebook)

Celé Slovensko je stále v šoku z příběhu rodiny z bratislavského sídliště Ružinov, která žila tři roky v bytě s mrtvolou své dcery Lucie Hrotákové (†5)! Její matka Alexandra (42) i nevlastní otec Juraj (32) byli zadrženi. Policie stále pátrá po tom, proč tak dlouho uchovávali tělíčko malé Lucky v postýlce, ale zdá se, že kvůli sociálním dávkám, které na dítě pobírali!

Lucii by dnes bylo už osm let, zemřela ale v září 2009, nejspíš rukou nevlastního otce. Patrně ji utýral až k smrti. Jakým způsobem, to určí až pitva, každopádně už byl obviněn a hrozí mu za to 7 – 15 let.

Sousedi na problematickou rodinu Hrotákových opakovaně poukazovali. „Ta holčička se ho bála, bylo slyšet, jak na ni křičí,“ řekl jeden ze sousedů Slovenské televizi. „Skutečně jsme dostali podněty o muži, který se chová agresivně vůči nezletilé osobě,“ potvrdil mluvčí Sociálního úřadu. Při kontrole na místě ale údajně nic nezjistili. Juraj přitom už v minulosti čtyři roky seděl za týrání exmanželky!

Matkou se úředníci nejspíš nechali odbýt hned u dveří odporně zapáchajícího bytu, v němž nebylo ani funkční WC, a nešli dovnitř. Neznepokojilo je ani to, že dívka nenastoupila do 1. třídy...

Na to, že děvčátko může být po smrti, upozornili policii asi před týdnem známí rodiny, jen se domnívali, že její tělíčko bude někde zakopané. Ve skutečnosti je policie našla značně rozložené, navlečené ve svátečních šatech v dětské postýlce přímo bytě...

Oba rodiče ihned sebrali, paní Alexandru ale po výslechu propustili, neboť je v 7. měsíci těhotenství. Vyšlo najevo, že už poosmé. Ze všech potomků ale s matkou vyrůstala jen dcera Saša (3). Je strašné, že celý svůj život vyrůstala vedle mrtvé sestřičky!



Přečtěte si
kyber@...
30. 12. 2018 • 11:27

Viem co sa dialo okolo Lucki v roku 2008. Uz nie som na Slovensku. Dusky Kam FB.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.