Aleš Z. (†32) neunesl rozvod: Manželku (†31) zastřelil samopalem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Aleš Z. (†32) neunesl rozvod: Manželku (†31) zastřelil samopalem!

Zavražděná Lenka...
Zavražděná Lenka... (facebook.com)

Sirotky udělal ze syna (9) a dcery Lenky (12) táta Aleš Z. (†32) ze Slavíkovic na Třebíčsku. Po ostré hádce nejprve včera před sedmou ráno zastřelil přímo na ulici samopalem manželku Lenku (†31) ve chvíli, kdy před ním ze strachu utíkala... Následně pak stejnou zbraní spáchal sebevraždu.

Proč vraždil? „Rozváděli se, soud snad už rozhodl, že kluk půjde s mámou a holka s tátou. Neunesl, že bude bez ženy,“ myslí si jedna ze sousedek. Zavražděná Lenka byla podle ní vychovatelka a zároveň učila na prvním stupni. „Byla to hodná ženská, dodělávala si vysokou školu. Chudáčci děti,“ rozplakala se.

Její manžel a vrah byl podle místních pracant, s otcem vlastnil rodinnou farmu. „Chovají prasata, pěstují a prodávají obilí. Když se ale napil, změnil se,“ dodal další soused.

„K rodině zemřelých byla vyslána policejní psycholožka. Případ kriminalisté prověřují jako podezření ze zločinu vraždy. Podezřelý z tohoto zločinu spáchal sebevraždu,“ řekla včera Aha! policejní mluvčí Dana Čírtková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.