»Vstávej, vstávej!« budily děti maminku: Byla zavražděná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Vstávej, vstávej!« budily děti maminku: Byla zavražděná!

Petra Golova stále hledá policie.
Petra Golova stále hledá policie. (PČR)

Čtyři malé děti, z toho sotva půlroční dvojčátka, zůstaly bez mámy Dagmar (†32). V rodinném domku v Pržně na Frýdecko-Místecku ji zřejmě zavraždil její manžel Petr Golov (39). Policie už zná výsledky pitvy a vraha hledá...

Mrtvolu Dagmar našly sociální pracovnice z Frýdlantu nad Ostravicí, které rodinu pravidelně a často navštěvovaly. „Otevřít přišly dvě starší děti a hned ve dveřích jim sdělovaly, že maminka pořád spí a nemohou ji vzbudit,“ popsal Aha! dobře informovaný zdroj. Ležela v posteli zakrytá několika přikrývkami...

V domě prý rodina bydlela krátce, zhruba od narození nejmenších dětí, a podle sousedů Golov ženu často mlátil.

Děti jsou v kojeňáku

V jednom mají v Pržně jasno: V té rodině měla už dávno zasáhnout sociálka a nemuselo se stát neštěstí! „Ty úřednice musely vidět, že Dagmar trpí! Bývala samá modřina a zakrývala to slunečními brýlemi!“ žalují.

Odbor sociálních věcí Městského úřadu ve Frýdlantu nad Ostravicí ale jakoukoli vinu odmítá. „V případě rodiny Golovovy máme čisté svědomí,“ sdělila nám suše vedoucí odboru Lenka Eliášová.

Podle ní je dobře postaráno i o osiřelé děti, odmítla ale prozradit jak. Podle našich informací jsou malí chlapečci v kojeňáku v Ostravě-Zábřehu a dvě starší děti v dětském domově.

Autor:  maf

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.