Záhada ze švýcarského jezera Sihlsee: Zmizela naše veslařka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Záhada ze švýcarského jezera Sihlsee: Zmizela naše veslařka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ve Švýcarsku zmizela česká veslařka Andrea Ulrichová (36), rozená Kadlčíková! Žena, která prý dřív veslovala profesionálně, zmizela během tréninku na jezeře Sihlsee. Ve středu v půl deváté večer šla jako každý den na vodu, domů už se ale nevrátila! Na břehu jezera našli jen její skif a boty.

Andrein přítel ohlásil její zmizení policii. Sám nevěří, že by ji mohl postihnout nečekaný zdravotní problém: „Mrtvice z vyčerpání nepřipadá v úvahu! Je trénovaná a velmi zkušená. Je možné, že se šla projít podél silnice, snad ji tam někdo zahlédl. Musela být ale bosa, její boty byly u lodě.“ Reálné není ani to, že by měla nehodu v důsledku nepřízně počasí – to prý bylo toho večera ideální.

Poslední, kdo Andreu spatřil, byli ostatní členové místního veslařského klubu. Zrovna odcházeli od jezera, když ona usedala do své lodě. Výjimečně vyrazila trénovat později. Záchranáři zatím bezvýsledně pátrají nejen v jezeře, ale i v jeho okolí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.