Děsivý mord manželů: Syn je našel v kaluži krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Děsivý mord manželů: Syn je našel v kaluži krve!

Vyšetřovatelé u vchodu do zahrady domu, v němž se tragédie odehrála.
Vyšetřovatelé u vchodu do zahrady domu, v němž se tragédie odehrála. (ČTK – Petr Eret)

Hrůza a bezmoc! Takové pocity prožíval mladý muž, který včera ráno objevil doma v Tymákově na Plzeňsku mrtvoly svých rodičů. J. H. (†50) a jeho žena (†46) měli po těle bodné rány a leželi v kaluži krve. Policie teď řeší, co se v domě stalo. Byla to vražda?

Manželé v domě provozovali truhlářství. J. H. byl ve svém řemesle zřejmě úspěšný, mezi jeho zakázkami byla i kuchyně a podlahy pro známého pražského písničkáře Jana Buriana (60). Opravoval také varhany v plzeňském kostele sv. Jiří. Proč však manželé zemřeli?

Vše nasvědčuje tomu, že je někdo zabil. „Z předběžného vyjádření soudního lékaře vyplynulo, že charakter zranění, jimž manželé na místě podlehli, pravděpodobně vylučuje vlastní zavinění,“ popsala policejní mluvčí Martina Kohoutová.

Sousedé tvrdí, že šlo o bezproblémový pár. Nikdo si ani nevšiml ničeho podezřelého. „Vůbec nic jsem v noci neslyšel. I pes, který vždycky hodně štěká, když jde někdo okolo, byl večer ticho,“ dodal muž z jednoho z domů v okolí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.