Záhadná smrt Verunky a jejího táty: Tady je viděli naposledy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhadná smrt Verunky a jejího táty: Tady je viděli naposledy!

Dům, v němž Verunka s otcem bydlela, a její oblíbené hřiště. Tady je viděli naposledy.
Dům, v němž Verunka s otcem bydlela, a její oblíbené hřiště. Tady je viděli naposledy. (Aha! – Petr Novotný, Dan Černovský, Mediafax, ara)

Případ tragického úmrtí Verunky (†4) a jejího tatínka Pavla B. (†54), jejichž těla byla v neděli nalezena v pražském rybníce Šeberák, stále nemá rozuzlení. Policie k celému případu mlčí, už je ale jasná příčina smrti: oba se utopili. V místě, kde muž a jeho dcerka bydleli, panuje velký smutek a všichni sousedé o tragické zprávě hovoří jako o velkém neštěstí.

„Byla to bezproblémová rodina, pán žil s partnerkou, ale nebyli manželé. Byl teď dlouho pracovně v Německu, kde podniká, a nedávno se vrátil,“ popsala sousedka Oluše H. „Znala jsem ho odmalička, je to tragédie, chodil ke mně i s malou na návštěvu. Co jen se jim mohlo stát?“ ptala se se slzami v očích.

„Je to neštěstí, Verunka byla moc šikovná, hrávala si tady na hřišti,“ vzpomínala další sousedka. Policie nechala jejich těla převézt k pitvě, ta podle informací Aha! potvrdila, že se oba utopili.

Neštěstí nejhůře nese matka holčičky, která musela být kvůli prožitému šoku hospitalizována v nemocnici…

Co se stalo?

Policie prověřuje hned několik verzí, co se u koupaliště mohlo stát. Je velmi pravděpodobné, že k tragédii došlo už v pátek. To byl totiž otec holčičky viděn sousedy a svými blízkými naposledy… A pak po něm začala pátrat policie.

Verze č. 1

Oba byli zrovna v rybníce, když otec dívky dostal infarkt a začal se topit. Dceru přitom ve smrtelné křeči pod hladinu stáhl s sebou.

Verze č. 2

Tatínek holčičku neuhlídal a ona se utopila. Zemřel, když se ji snažil pod hladinou najít, nebo ze zoufalství spáchal sebevraždu.



Přečtěte si
bluedream
10. 7. 2012 • 14:23

Spíš bych vsadila na tu druhou verzi, protože i tělo otce vyplavalo nad hladinu o něco později.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.