Pohřeb oběti nehody autobusu v Chorvatsku: Věro (†62), sbohem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohřeb oběti nehody autobusu v Chorvatsku: Věro (†62), sbohem…

Rakev s ostatky a květinami.
Rakev s ostatky a květinami. (pro Aha! – Petr Podroužek, ČTK)

Smuteční síň zaplněná do posledního místečka, slzy, květiny a vzpomínky! V brněnském krematoriu se včera pozůstalí loučili s trenérkou jezdectví Věrou Vojáčkovou (†62), která patří mezi osm obětí tragické dopravní nehody v Chorvatsku. K té došlo 23. června poté, co řidič zřejmě usnul a narazil do svodidel.

Věra Vojáčková byla jedináček, rodinu nikdy neměla a její rodiče už také nežijí. I přesto byla smuteční síň zaplněná do posledního místečka. Tak moc jí lidé měli rádi! Na poslední cestu ji vyprovodily tóny její zamilované písně »Krásná je Neapol« a vzpomínky nejbližších…

„Bude nám hrozně chybět. Byla dobrosrdečná, hodná, ochotná vždy poradit. Takovou smrt si nezasloužila,“ vzpomínala pro Aha! přítelkyně Věry Zdeňka Leonardová. Se ztrátou kamarádky se nemůže smířit. „ Nechtěla jsem věřit tomu, co se stalo. Proč zrovna ona?“ dodala nešťastně.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.