Americký kanibal: Spolubydlícího si dal k obědu! Snědl mu srdce a pak mozek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Americký kanibal: Spolubydlícího si dal k obědu! Snědl mu srdce a pak mozek!

Vrah Kinyua.
Vrah Kinyua. (ČTK/AP)

Celá Amerika hrůzou ani nedýchá! Tohle má přece patřit jen do filmů! Tento příběh z Baltimoru je však krutě opravdový: student z Baltimoru (21) zabil svého spolubydlícího (†37), rozřezal ho a snědl jeho srdce a části mozku. Policii se zatím nepodařilo zjistit, proč to udělal. Snad na to přijdou psychiatři...

Oba hlavní protagonisté děsivého případu byli Afroameričané. Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie (†37) potkal ve svém spolubydlícím anděla smrti. Přitom prý spolu celkem vycházeli. Student Alexander Kinyua (21) ho přesto ubodal a pak jeho tělo rozřezal na kousky. Pak poobědval jeho srdce a kus mozku!

Než ale stačil Kinyua odstranit zbytky těla, přišel za ním jeho bratr. Ve sklepě uviděl zkrvavenou hlavu a uříznuté ruce. Běžel pro otce, ale když se vrátili, byly zbytky těla pryč. Vrahkanibal je odnesl v pytli na skládku za místním kostelem. Rodina ovšem odmítla zrůdu krýt a otec syna bez meškání udal policii. Student byl zatčen a obviněn z vraždy.

Jde už o druhý případ kanibalismu v USA v posledních dnech. Policie před týdnem zastřelila nahého muže, který v Miami přímo na ulici okusoval obličej bezdomovce! Podle patologa byl pachatel pod vlivem nové syntetické drogy. Napadený Ronald Poppo (65) přežil, ale má těžce znetvořený obličej. Policisté museli do útočníka »napumpovat« 12 kulek, než svou oběť pustil...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.