Ztrestal soka v lásce: Šroubovákem do hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ztrestal soka v lásce: Šroubovákem do hlavy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Sex s přítelkyní kamaráda skončil v pátek ve Slušovicích na Zlínsku pokusem o vraždu. Muž (23) obdařený parohy tak brutálně ztrestal svého soka (31). Zabodl mu šroubovák do hlavy!

Alkoholem posílení kamarádi se nejprve v bytě pachatele začali hádat a porvali se. Svůdce nato odešel. Mladý paroháč se ale rozhodl, že svou čest pomstí.

„Našel si šroubovák s šesticentimetrovým hrotem a dostihl ho venku na ulici. Oba se opět pošťuchovali a fackovali. Spor ukončil pachatel tím, že do spánku svého známého připravený šroubovák zabodl,“ popsala policejní mluvčí Jana Bartíková. Když si muž uvědomil, co udělal, vytáhl zbraň z kamarádovy hlavy. „A odhodil do řeky Dřevnice,“ doplnila Bartíková.

Podle lékařů zraněného dělily od smrti pouze milimetry. Kovový hrot ho zasáhl do mozku. Od pátku je v umělém spánku, o víkendu ho lékaři zlínské nemocnice operovali. Útočníka zadržela policie, nadýchal přes dvě promile. Je ve vazbě, hrozí mu až 20 let basy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.