Martin ubodal Denisku: 9 let za vraždu sestry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin ubodal Denisku: 9 let za vraždu sestry!

Deniska (†11)
Deniska (†11) (Facebook)

Zavraždil sestru Denisku (†11) a teď si vyslechl ortel. Martin (16) včera od Krajského soudu v Ostravě dostal za ubodání dívky devět let vězení. K vraždě došlo loni v červenci v Krnově.

Martin na sestru zaútočil v bytě na okraji Krnova. Rodiče byli v té době v práci. Po činu hoch vyběhl z bytu a křičel, že doma našel pobodanou sestru. To mu ale soudce ani znalci neuvěřili. Deniska měla v hrudníku a krku patnáct bodných a osm řezných ran.

Martin sice mohl na základě znaleckých posudků skončit v detenčním ústavu, soud se ale nakonec rozhodl pro vězení. „Je to tragédie pro celou rodinu. Hlavně pro rodiče. V jeden okamžik přišli o obě děti,“ řekl včera u soudu mladíkův obhájce Alfons Miketa.

Ani on údajně nezná přesný důvod chlapcova brutálního útoku. „Sice ví, co se stalo, ale opakuje, že si na chvíle, kdy měl sestru zabít, nepamatuje,“ dodal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.