Znásilnil školačku: Dostal 7,5 roku natvrdo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Znásilnil školačku: Dostal 7,5 roku natvrdo!

Žákovič tvrdí, že je nevinný.
Žákovič tvrdí, že je nevinný. (pro Aha! – Marek Lukeš)

„Chcete mě popravit zaživa! Je to fraška!“ Za těchto výkřiků vyváděla vězeňská stráž ze zlínské soudní síně Miroslava Žákoviče (38). Právě se totiž dozvěděl, že si za znásilnění školačky Moniky odsedí 7,5 roku natvrdo.

Soudkyně tak Žákovičovi potvrdila loňský rozsudek v případu, který je plný pikantností. Školačka začala se Žákovičem žít ve společné domácnosti ve čtrnácti letech. Po čase otěhotněla a v patnácti porodila dítě. V tu dobu se ale pár začal hádat.

Vše vyvrcholilo loni, kdy Monika partnera obvinila ze znásilnění. Žákovič ji prý na konci roku 2007 přivázal k oknu. Když se vysvobodila, na posteli ji znásilnil. Na policii se ale obrátila až o čtyři roky později.

Policie i soudkyně dnes už devatenáctileté dívce uvěřily. Někteří svědci ale naznačují, že vše mohlo být jinak.

„Není tajemství, že se živí svým tělem. Když se jim narodilo dítě, nesnesla, že Mirek po ní chtěl, aby se o dítě starala. Chtěla si pořád užívat, a tak ho obvinila ze znásilnění,“ tvrdí například společný známý bývalých milenců. Muž už chystá dovolání k Nejvyššímu soudu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.